Ilmoitustaulu

Arpajaiset

Hirvenliha arpajaisissa onni suosi seuraavia: Tammi R., Rappana H. ja Vainio A.
Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja palkinnot toimitetaan kotiin sovitusti.
Kiitos kaikille osallistuneille.

Lampaita Ristikankaan aluella

Ristikankaantien alueella on lampaita toista sataa, useissa eri lohkoissa/pelloilla. Pidetään koirat etäällä lampaista.

Pienpetopyynti saarissa.

Pienpetopyyntiä Kellon edustan saarissa tekeviä ja siitä kiinnostuneita pyydetään ottomaan yhteyttä Janne Ahoseen puh. 040 7743 942.

Tarkoituksena on saada tietoa saarissa tapahtuvasta pienpetopyyntiin käytetystä miestyöajasta ja saaliin määrästä.
Täten saisimme pyyntioikeutta tukevaa kirjallista tietoa ja turvaisimme tulevat pyyntioikeutemme etenkin valtion omistamilla mailla.

Pyynnistä kiinnostuneita kerätään siksi, että saisimme tehtyä täsmäiskuja entistä suuremmalla joukolla jolloin se oli tehokkaampaa.

Valtiolla on omille mailleen ketun pyyntiin poikkeuslupa johon etsimme kans kiinnostuneita osallistujia. Pyynti kestää ajavalla koiralla 30.4 asti.

Suomen Metsästäjäliitto(SML).

Kellon Metsästysseura Suomen Metsästäjäliitto ry:n (SML) jäsen.
Halukkaat voivat liittyä ilmoittautumalla Jäsenrekisterin pitäjälle( Jarno Kiuttu).
Jäsenyys seuran kautta maksaa tällä hetkellä 11 €/v.
Myös aikaisemmin SML:ään liittyneet voisivat liittyä edullisemmin seuran kautta.
Tietoa Metsästäjäliiton jäsenyydestä.

Kartat ja lakit

Karttoja myyvät Esko Mäkelä p. 040 - 8381 842 sekä Kyösti Manninen p. 0400 - 286 111.

Kesälippis 10€ Talvilippis läpillä 10€
Kesålippis Talvilippis